Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Callcenter Uitzendbureau

Personeel voor een callcenter nodig? XL Callcenter Uitzendbureau heeft altijd kandidaten beschikbaar.

» Callcenter Uitzendbureau
» Wij zijn wij?
» Callcenterpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen
» Partners

Van callagents, helpdeskmedewerkers, servicedeskmedewerkers tot aan tweedelijns helpdeskmedewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het type en aantal callcenter medewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Callcenter Pool

Om als Callcenter Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van callcenter medewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 500 parttime en/of fulltime medewerkers.

Wij verzorgen callcenter agents, telemarketeers, helpdeskmedewerker en servicedeskmedewerker, inbound of outbound, voor fondsenwerving, business to business of business to consumer.

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en ervaring in de callcenterbranche is vereist. Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem van uw bedrijf (en uw klanten).

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens de werkzaamheden als aanspreekpunt fungeert voor de organisatie.

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geinformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden;
- de contactpersonen / leidinggevenden;

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de organisatie zal worden geformuleerd. Alle nieuwe medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen. Mochten zij hier vragen over hebben kunnen zij altijd bij ons terecht. 

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor een correcte afhandeling van alle financiële zaken.