Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Callcenter Uitzendbureau

Personeel voor een callcenter nodig? XL Callcenter Uitzendbureau heeft altijd kandidaten beschikbaar.

» Callcenter Uitzendbureau
» Wie zijn wij?
» Callcenterpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen
» Partners

Van callagents, helpdeskmedewerkers, servicedeskmedewerkers tot aan tweedelijns helpdeskmedewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

XL Callcenter Uitzendbureau

XL Callcenter Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van callcenteragents en helpdeskmedewerkers. Van een dag(deel) tot enkelen weken of maanden. Voor korte, eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van fondsenwerving tot het updaten van uw bestand. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Callcenter Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in heel Nederland.

Callcenter Pool

Wij beheren een pool van circa 500 ervaren callcentermedewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in kunnen inzetten.

Dekking

XL Callcenter Uitzendbureau actief in heel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees op de pagina werkwijze meer over onze manier van werken.